På markedet i mer enn 26 år!

Eventyret om dyrebutikken begynte da veterinær Gundersby på Haldenjordet averterte etter noen som kunne drive en butikk med utstyr og fôr til kjæledyr. Han syntes det hadde passet så bra med en slik butikk vegg i vegg med veterinærkontoret sitt.

På dette tidspunktet sydde vi hundesenger og seler som vi solgte på stands og markeder. 

I begynnelsen hadde vi bare Hills hundefôr, noen leiebånd, enkelte leker og litt hundene kunne tygge på. Men kundene fant fort veien, og utvidelsene kom hyppig. En hundefrisør etablerte seg også i klyngen på Haldenjordet. Da bygget brant den 18. januar 2013, ble vi midlertidig satt  tilbake. Men allerede i mai samme året var vi i gang med ny butikk i Industrigata bak Coop Mega i Hønengata, fremdeles med Ringerike Dyreklinikk og hundefrisøren i samme bygning. Alle aktørene ønsket fordelene de hadde av hverandre, og Dyrenes Senter var igjen reetablert.

Vi er to heltidsansatte og tre ekstrahjelper totalt. Visjonen er «Nesten alt til hund og katt» og vi bestreber å være best på kompetanse.

– Vi ønsker å tilby alt på ett sted. Vi har erfaring med redningshund, jakt, agility, utstilling, bruks, lydighet - og har drevet med mange raser begge to. Med over 40 års erfaring kan vi svare på det meste fra ernæring til hvordan seletøyet skal sitte.

Til nå har vi vært kjedeuavhengige, men nylig kjøpte vi oss inn i den medlemseide fagkjeden Pets. Dette for å få bedre fordeler ved innkjøp av varer, og faglig påfyll i form av kurs og sammenkomster.

 

 

Vi som jobber her :)

Wenche Olsen

Eier

Startet butikken i 1993. Driver aktivt med sin Border Collie "Ice"  i bl.a Norske Redningshunder. Har deltatt på og avholdt det meste av kurs innen lydighet, atferdsanalyse og redningshund - siden starten av 80-tallet. Er fortsatt aktiv på de fleste fronter innenfor hundeverden.

Torill A Odland

Ekstrahjelp

Har 5 hunder og konkurrerer i lydighet.

Ann-Cathrin Sved

Eier

Medier i butikken fra 2009. Har drevet aktivt med hund siden midten av 80-tallet og tok instruktørutdannelse i lydighet i 1993. Hovedinteressen har vært utstilling, lydighet, blodspor og jakt. Har idag 2 kanindacs strihåret, 2 Schæfere fra eget oppdrett samt en Gypsy Cob.

Sofie Hofgård

Ekstrahjelp

Har 4 hunder og konkurrerer i Smeller.

Malene Skaug

Ekstrahjelp

Har 2 hunder og konkurrerer i bruks.

PETS Lady&Landstryker´n 2019

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram