top of page

På markedet i snart 30 år!

Eventyret om dyrebutikken begynte da veterinær Gundersby på Haldenjordet averterte etter noen som kunne drive en butikk med utstyr og fôr til kjæledyr. Han syntes det hadde passet så bra med en slik butikk vegg i vegg med veterinærkontoret sitt.

På dette tidspunktet sydde vi hundesenger og seler som vi solgte på stands og markeder. 

I begynnelsen hadde vi bare Hills hundefôr, noen leiebånd, enkelte leker og litt hundene kunne tygge på. Men kundene fant fort veien, og utvidelsene kom hyppig. En hundefrisør etablerte seg også i klyngen på Haldenjordet. Da bygget brant den 18. januar 2013, ble vi midlertidig satt  tilbake. Men allerede i mai samme året var vi i gang med ny butikk i Industrigata bak Coop Mega i Hønengata, fremdeles med Ringerike Dyreklinikk og hundefrisøren i samme bygning. Alle aktørene ønsket fordelene de hadde av hverandre, og Dyrenes Senter var igjen reetablert.

Vi er en heltidsansatt og tre ekstrahjelper totalt. Visjonen er «Nesten alt til hund og katt» og vi bestreber å være best på kompetanse.

– Vi ønsker å tilby alt på ett sted. Vi har erfaring med redningshund, jakt, agility, utstilling, bruks, lydighet - og har drevet med mange raser. Med over 40 års erfaring kan vi svare på det meste fra ernæring til hvordan seletøyet skal sitte.

Til nå har vi vært kjedeuavhengige, men nylig kjøpte vi oss inn i den medlemseide fagkjeden Pets. Dette for å få bedre fordeler ved innkjøp av varer, og faglig påfyll i form av kurs og sammenkomster.

 

Our Team

Vi som jobber her :)

11870923_1619367858349194_42870322399468
Ann-Cathrin Sved  Eier

Jobbet som prosjektleder i reklamebyrå i Oslo i 25 år, men fikk drømmesjansen i 2009 hvor jeg kjøpte meg inn i Lady&

Landstryker ́n.

 

Har hatt gleden av å ha mange forskjellige hunderaser i over 45 år, og har drevet med alt fra lydighet, agility,  utstilling, jakt, blodspor og oppdrett av hund. Instruktørutdannet innen lydighet i 1993 og har siden både holdt og gått mange kurs.

 

Lykkelig eier av Strihåret Kanindachs, Schæfer, Gypsy Cob og Shetlandsponni.

image0_edited.jpg
Sofie Hofgård

Deltidshjelp

Har 3 hunder og konkurrerer i Smeller og Rally-lydighet,

image1_edited.jpg

Ekstrahjelp

Har 2 hunder og konkurrerer i lydighet.

Torill A Odland
image0.jpeg
Ane Roppen

Ekstrahjelp

Har 2 hunder og konkurrer i Agility og Rally-lydighet. Har et lite oppdrett på Portugisisk Vannhund.

bottom of page